Video van de uitbreiding van het kantoor van Blokker Holding

14 november 2016

Het kantoor van Blokker Holding is uitgebreid met een mooi speels kantoor voor Bart Smit, Intertoys, IT en Customer services. In deze video ziet u het resultaat van dit mooie project.

In de video zijn Barbara van der Leeuw-Bierman, Programma Manager Speelgoed bij Blokker Holding en Steven van Nieuwenhuijzen, Concern Directeur Speelgoed bij Blokker Holding aan het woord. Zij vertellen wat het kantoor voor de organisatie betekent en hoe het interieur hen helpt bij de beweging die zij als organisatie willen maken. Interieurarchitect Jaytee van Veen geeft een toelichting op de conceptgedachte achter het interieurontwerp.

Uitgangspunten interieurontwerp

De wens van Blokker Holding was om een fijne werkomgeving te creëren, die samenwerking stimuleert en de familiare sfeer binnen het bedrijf zichtbaar maakt en ondersteunt. Daarbij wilde onze opdrachtgever heel graag een duidelijke knipoog maken naar speelgoed en een warm en kleurrijk kantoor met karakter neerzetten. De basis van het concept is het ‘gevoel van een loft woning waar kinderen spelen’, daarvoor zijn de steekwoorden eigentijds, familiair, klantgericht, transparant, praktisch, dynamisch, maar bovenal ook professioneel de uitgangspunten voor het interieurontwerp geweest.

Bekijk hier de foto’s van het project.