Fullservice bureau voor het ontwerpen & bouwen van werkomgevingen

Wij zijn ervan overtuigd dat bevlogen en optimaal (samen-)werken de sleutel is tot een succesvolle organisatie. Door identiteit en de behoeftes van mensen, teams en organisaties centraal te stellen creëren we ultieme werkomgevingen. Dit doen wij door middel van specialistische analyses en advies, het turnkey ontwerpen en bouwen van inspirerende werkomgevingen en het begeleiden van de exploitatie.

We werken vanuit ons clubhuis in Utrecht en dit is wat we doen:

Dit doen wij elke dag met veel plezier met projectconsultants, een ontwerpstudio met (interieur-)architecten, een afdeling projectmanagement en staf-personeel zoals finance, HR en marketing. Bekijk hier ons team.

Foto & video gallery

Bekijk in ons portfolio projectfoto’s van werkomgevingen die wij hebben ontworpen en gebouwd. In de video gallery vind je diverse video’s waarin onze opdrachtgevers vertellen over hoe de samenwerking met ons is bevallen én hoe hun nieuwe interieur bijdraagt aan het verwezenlijken van hun doelen en ambities.

Klantervaringen

Ben je benieuwd naar wat anderen zeggen over de samenwerking met ons? Dat lees je hier.

Maak een afspraak voor een rondleiding 

Sta je voor een huisvestingsvraagstuk en wil je meer weten over onze aanpak van interieurprojecten? Zoek je inspiratie voor het inrichten van jouw werkomgeving? Je bent van harte welkom in ons clubhuis. We leiden je graag rond om het gesprek aan te gaan over het toekomstbestendig maken van jouw werkomgeving. Stuur ons een berichtje via onze contactpagina of bel ons op 030-214 22 55.

Bevlogen en optimaal samenwerken:

de sleutel tot een succesvolle organisatie.