Meld je aan voor een rondleiding door ons clubhuis

Ben je door de ontwikkelingen van de afgelopen paar jaar anders gaan kijken naar de functie van het kantoor? Sta je voor een aanpassing aan je werkomgeving of een volledig huisvestingsvraagstuk en wil je meer weten over onze visie op huisvesting?

Kom dan naar ons clubhuis voor een rondleiding, we inspireren je graag met voorbeelden en ideeën voor de toekomst van jouw werkomgeving. Wij werken zelf al meer dan 20 jaar vanuit ons clubhuis in Utrecht dus durven wel te beweren dat we ervaringsdeskundigen zijn; “The proof of the pudding is in the eating”. 

Data voor rondleidingen

Rondleidingen vinden in kleine groepjes plaats op elke 3e maandag van de maand, van 15.30 uur tot 17.00 uur. Daarna is er tijd voor een drankje in onze gezellige bruine kroeg. Het volgen van een rondleiding is gratis, echter behouden wij ons wel het recht voor om een selectie van de inschrijvingen te maken, op basis van personen die te maken hebben met / verantwoordelijk zijn voor huisvestingsprojecten.

Rondleidingen vinden plaats op:

  • Maandag 17 april 2023
  • Maandag 15 mei 2023
  • Maandag 19 juni 2023
  • Maandag 17 juli 2023

Vul onderstaand formulier in en selecteer de datum waarop je deel wilt nemen aan de rondleiding:

    Hartelijk dank voor je interesse, je aanmelding wordt beoordeeld en je ontvangt op korte termijn een mail met meer informatie.

    De toekomst van het kantoor?

    We informeren & inspireren je graag!