Vacature: Adviseur Facilitair & Huisvesting (32-40 uur)

6 april 2023

Ben jij goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het facilitaire werkveld en zet jij graag je tanden in verschillende huisvestingsvraagstukken? Krijg je energie van werken voor uiteenlopende opdrachtgevers? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en communicatief vaardige adviseur ter uitbreiding van onze afdeling Facilitair & Huisvesting.

Wat ga je doen?

Als Adviseur Facilitair & Huisvesting ben je dagelijks bezig met het adviseren van onze opdrachtgevers op het gebied van huisvestingsvraagstukken én heb je hierbij een facilitaire bril op. Een greep uit de vraagstukken:

 • Opstellen Programma van Eisen
 • Het ontwikkelen van een werkplekconcept/werkplekmix
 • Stay-or-go analyse (blijven of verhuizen)
 • Fit-in plan
 • Ontwikkelen van huisvestingsbeleid

Je bent daarnaast verantwoordelijk voor het ophalen van werkplek/huisvestingsbehoeftes (onder andere d.m.v. digitale interviews en workshops) en maakt vanuit daar de vertaling naar een ruimtelijk Programma van Eisen, welke als basis dient voor onze studio. Vanuit de opgehaalde data ben je inhoudelijk sparringspartner van onze opdrachtgever om een goede vertaling naar de werkomgeving te maken. Met onze integrale projectteams werk je aan de vertaling van de data en het advies naar een ontwerp en blijf je dit gedurende het gehele proces toetsen. Na oplevering van het project blijf je betrokken bij onze opdrachtgevers om te kijken of het advies en/of de werkomgeving ook goed geïmplementeerd is en of bijsturen nodig is.

Naast huisvesting is Rever ook hard bezig de ontwikkelingen op facilitair vlak door te voeren in onze projecten. Je wordt ook betrokken bij facilitaire vraagstukken als onderhoudscontracten/adviezen voor onze klanten, het ontwikkelen van gebruikshandleidingen en activiteiten behorend bij langlopende contracten van Rever. De afdeling Facilitair & Huisvesting is volop in ontwikkeling. Je gaat hierin meedenken en zorgt ervoor dat kennis en innovaties uit de facilitaire markt of binnen huisvesting/workplace management geborgd worden in onze organisatie, dienstverlening en adviezen.

Wie ben jij?

 • jij hebt een afgeronde HBO FM-opleiding en/of een aantal jaar werkervaring in het facilitaire werkveld of workplace management;
 • jij bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de facilitaire markt;
 • jij hebt ervaring met het werken binnen/voor organisaties met verschillende manieren van werken, besluitvorming of culturen;
 • jij bent een luisterend oor voor onze opdrachtgever, communicatief vaardig én heb je goede adviesvaardigheden;
 • jij bent initiatiefrijk en durft makkelijk nieuwe ideeën aan te dragen;
 • jij bent in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij jou?

 • een uitdagende baan vanuit ons unieke Clubhuis in Utrecht,
 • veel ruimte om je rol ‘eigen’ te maken;
 • een enthousiast en hecht team waar jij deel van uit gaat maken;
 • veel leuke uitjes en feestjes met ons team (zoals borrelen op de Ocean Diva, een nachtje naar Texel en ons jaarlijkse tafeltennistoernooi);
 • nooit meer je eigen boterhammen meenemen, onze hospitality verzorgt iedere dag een heerlijke gezonde lunch.

Wie zijn wij?

Wij zijn ervan overtuigd dat bevlogen en optimaal (samen-)werken de sleutel is tot een succesvolle organisatie. Door identiteit van een organisatie en de behoeftes van mensen en  teams voorop te stellen, creëren we ultieme werkomgevingen. Dit doen wij door middel van specialistische analyses en advies, het turnkey ontwerpen, bouwen/managen van inspirerende werkomgevingen voor (top 500) organisaties en het begeleiden van de exploitatie (klik hier voor ons porfolio).

Je kunt onze organisatie typeren als jong en dynamisch, met een hecht team. Er wordt bij ons hard gewerkt, maar vooral ook veel gelachen. We werken vanuit ons Clubhuis in Utrecht, een inspirerende en unieke werkomgeving waar wij als bedrijf trots op zijn.

Krijg jij hier energie van? Solliciteer!

Heb je zin in deze uitdagende baan binnen een creatief en enthousiast team dat staat te springen om jou te leren kennen? Stuur dan jouw pakkende motivatie en je CV naar Marieke Wenink (HR Adviseur) (marieke.wenink @rever.nl). Voor eventuele vragen kun je gerust contact opnemen met Marieke op 030-2142255.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.