SWP Talks x Rever: podcast Circular Design

3 augustus 2023

Op 13 & 14 maart 2023 stonden onze collega’s Jaytee van Veen en Jeroen Kuilman op de mainstage bij de Smart Workplace Xperience in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam met een inspirerende presentatie over Circular Design. We gaven een korte inkijk in de essentie van circulariteit en duurzaamheid, en lichtten toe hoe onze organisatie op dit gebied stappen zet. 

Podcast

Na de presentatie sloten Jaytee en Jeroen aan bij Inge Diepman voor een boeiend gesprek over het pionieren met refurbished meubilair. We benadrukten het belang van refurbished meubilair en hoe we steeds meer mensen en organisaties willen inspireren. We deelden praktische inzichten over hoe je je werkomgeving kunt inrichten met refurbished meubilair en gaven handige tips om rekening mee te houden. Samen bouwen we aan en duurzamere toekomst.

Jeroen Kuilman: “Het is nog heel veel met elkaar leren en ontdekken wat wel kan en wat niet, maar we moeten het wel doen met zijn allen. Is het niet voor nu dan is het voor de toekomst, voor later.”

Benieuwd naar de podcast? Deze kun op de website van Smart WorkPlace beluisteren.

Circulaire Hub

Tijdens de Smart Workplace Xperience waren wij aanwezig met een volledig circulair ingerichte Hub. In de vorm van een kroeg, was de Hub ingericht met aan de linkerkant gebruikt meubilair en aan de rechterkant met exact hetzelfde meubilair maar dan refurbished. Hiermee wilden we laten zien dat gebruikt meubilair prima opnieuw ingezet kan worden én er harstikke knap uit kan zien. Het groen in de hub weerspiegelde de kleur van ons label REFURB. interiors, hét label voor second life meubilair. REFURB. interiors is een samenwerking tussen Human Office en Rever Interieurprojecten.

Meer weten?

Wil je meer weten over het circulair inrichten van de werkomgeving. Download dan ook onze whitepaper over circulair inrichten in de praktijk.

Download onze whitepaper

over circulair inrichten in de praktijk.