PGGM Plaza: stille hal wordt levendig middelpunt van kantoor (op Facto.nl)

14 februari 2022

De begane grond van het PGGM-gebouw in Zeist wordt omgevormd tot een plek om te ontmoeten, ontspannen en samen te werken. PGGM Plaza biedt medewerkers en bezoekers een nieuwe experience, duurzaam gerealiseerd door hergebruik van bestaand meubilair en materialen. Een gesprek met Arnold Veenema, Mirjam Dekker en Maarten Vink over de achtergronden en uitvoering van de herinrichting.

‘De begane grond is een belangrijk onderdeel van het kantoor. Het is eigenlijk een grote, hoge hal met een entreegebied, een bedrijfsrestaurant, een Grand Café en een doorgangsgebied om toegang te krijgen tot de overige verdiepingen in het pand. Op bepaalde delen van de dag was er veel bedrijvigheid, maar verder was het er meestal best stil. Niet vreemd dus dat we enige tijd geleden het gevoel kregen dat we iets moesten met die ruimte, toch zo’n 9 procent van de oppervlakte in gebruik’.

Wij maakten het ontwerp voor de herinrichting en voerden ook de realisatie uit. Lees >>> HIER <<< het volledige interview op de website van Facto.

Hierin wordt o.a. gesproken wordt over de aansluiting met de werk- en merkbeleving van PPGM, de uitvraag, de verbinding tussen de drie losse zones, het multifunctionele frame dat ontwikkeld werd, de duurzaamheidswensen van PGGM, het hergebruiken van meubilair en het inzetten van refurbished meubilair.

Het eindresultaat zie je hier:

 

Kunnen we je helpen?

Heb je ook een interieurvraagstuk? Bekijk dan eens onze turnkey project aanpak of neem contact met ons op. We denken graag met je mee!