Opening kantoor KleurrijkWonen

4 januari 2016

Vanochtend is het nieuwe kantoor van KleurrijkWonen in gebruik genomen. In het pand in Tiel is de afgelopen maanden hard gewerkt om de bestaande indeling van het gebouw te revitaliseren naar het nieuwe ontwerp: een open en transparante werkomgeving met een huiselijk karakter. In het nieuwe interieurontwerp, van de hand van interieurarchitect Loran Kampen, zijn veel bestaande materialen hergebruikt. Zo zijn er glazen wanden en wandsystemen hergebruikt, zijn de bestaande werkplekken ingezet en zijn er stoelen en banken opnieuw gestoffeerd om deze aan te laten sluiten bij het interieurontwerp.

Flexwerken begint vandaag!

Voor de 180 medewerkers van KleurrijkWonen was het vandaag een bijzondere start van het nieuwe jaar, rond 9.30 uur vanochtend betraden zij gezamenlijk hun nieuwe werkomgeving waar zij vanaf vandaag flexibel zullen werken. Ons team dat aan dit mooie project heeft gewerkt, was hierbij aanwezig en zo hebben we de vele enthousiaste reacties van de gebruikers direct kunnen horen.

Meer samenwerking & creativiteit

Wij wensen de medewerkers van KleurrijkWonen heel veel werkplezier in hun nieuwe kantoor en vertrouwen er op dat het interieur bij zal dragen aan meer samenwerking en creativiteit.

Hierbij alvast een indruk van het kantoor, professionele foto’s volgen uiteraard binnenkort!