Ontbijtsessie voor Facility Managers op donderdag 30 januari 2020: “Oog voor exploitatie: de sleutel voor een geslaagd huisvestingsproject”

2 december 2019

Eind januari 2020 vindt de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer weer plaats. Ben jij Facility Manager en:

 • … ga je de beurs bezoeken op donderdag 30 januari 2020?
 • … wil jij meer weten over hoe je al tijdens een ontwerptraject écht goed rekening houdt met het gebruik?
 • … ben je zoekende naar hoe je FM-innovaties kunt toepassen in huisvestingsprojecten?
 • … ben je gek op een heerlijk ontbijt?

… lees dan even verder! Of meld je direct aan onderaan deze pagina.

“Oog voor exploitatie: de sleutel voor een geslaagd huisvestingsproject”

Al tijdens een huisvestingsproject oog hebben voor het Facility Management en de exploitatie van de werkomgeving: dit zijn in onze ogen onmisbare factoren om een project te laten slagen, maar hoe pak je dit integraal aan?

 • Hoe zorg je voor de juiste ‘fit’ tussen de nieuwe huisvesting en de facilitaire processen?
 • Hoe geef je in vorm van aan alle trends en ontwikkelingen in je vakgebied? Denk aan: duurzaamheid, integratie van dienstverlening en data driven te werk gaan.
 • Hoe voorkom je na oplevering knelpunten in het gebruik?

Want: na de oplevering van een nieuwe huisvesting gaat het eigenlijk pas echt beginnen. De gebruikers gaan zich de werkomgeving eigen maken. Maar wat als de organisatie, de manier van werken of het type gebruiker verandert? Tijdens deze ontbijtsessie leggen we uit hoe je dit kunt monitoren en hoe je adequaat in kunt spelen op veranderingen. Ook geven we handvatten over hoe wij dit doen én wat jij hieruit kunt halen om toe te passen in jouw dagelijkse werk.

En dat alles onder het genot van heerlijke croissants, yoghurt met homemade granola en vers fruit, rijkelijk en gevarieerd belegde verse broodjes, een eitje, verse sappen en goede koffie (alleen hiervoor wil je al komen, toch?). Scroll naar beneden om je aan te melden voor deze ontbijtsessie.

Het programma 

8.00 uur         Inloop

8.15 uur          Welkom | presentatie | discussie-/vragenronde

9.30 uur         Afsluiting en vertrek naar vakbeurs

De sessie vindt plaats in ons Depot.

Binnen 15 minuten op de beursvloer vanaf ons Belevingscentrum met gratis busticket

Ben je van plan om met de auto naar Utrecht te komen? Wij zijn gevestigd op bedrijventerrein Lage Weide langs de A2 bij Utrecht. Vanaf afslag 7 parkeer je binnen een paar minuten bij ons voor de deur aan de Radonweg 2, er is veel plek en het is gratis. We hebben ook twee laadpalen voor de deur. Na afloop van de ontbijtsessie kun je je auto hier laten staan en krijg je van ons twee tickets (voor heen en voor terug) van U-OV om de bus te nemen naar Utrecht Centraal. Vanaf daar loop je zo naar de Jaarbeurs. Dus dat scheelt je veel parkeerkosten! Uiteraard kun je ook ’s ochtends met de bus naar ons toe komen, of je neemt de trein naar station Utrecht Leidsche Rijn, vanaf daar loop je in 5 minuten naar ons toe.

Over Rever Interieurprojecten

Wij ontwerpen & realiseren creatieve en duurzame interieurs voor werkomgevingen. Wij zien interieur als een strategisch instrument voor groei; in een passende setting worden mensen zowel mentaal als fysiek gestimuleerd om optimaal te functioneren, zich te ontwikkelen en in hun kracht te staan. Het is onze overtuiging dat gezonde en gelukkige medewerkers de basis zijn om als bedrijf succesvol te zijn.

De ontbijtsessie in het kort

Datum:          donderdag 30 januari 2020

Tijd:                8.00 – 9.45 uur

Locatie:         Rever Interieurprojecten, Radonweg 2 in Utrecht

Kosten:          gratis (no-show-fee: € 75,00)

Meld je aan!

Aanmelden voor deze  sessie is eenvoudig: vul onderstaand formulier in en klik op ‘verstuur’. Deelname aan deze ontbijtsessie is gratis, maar omdat we graag zoveel mogelijk mensen een plek gunnen, hanteren wij een no-show-fee van € 75,00. Afmelden voor de sessie kan tot 48 uur vantevoren. Indien je je niet afmeldt en niet aanwezig bent, brengen wij het genoemde bedrag in rekening.

Let op; er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang met aanmelden!

  Mocht je vragen hebben over de sessie, neem dan gerust contact op met Jamie Douw op 06-11808345 of stuur een mail naar jamie.douw@rever.nl.

  Heel graag tot ziens op donderdag 30 januari 2020!