Nice to meet you: Maarten Zeilmaker

27 mei 2015

Nice to meet you! Maarten Zeilmaker. Maarten is al 13 jaar in dienst bij Rever. “Ik vind het prachtig hier door wat we uitstralen en wat we realiseren.”

Alles draaiend houden

“Mijn rol is kort gezegd dat ik heel veel controlerend werk doe en ervoor zorg dat alles blijft draaien. Mijn werk is heel adhoc, als er iemand bij mijn bureau staat, wil diegene gelijk antwoord. Dat vind ik alleen maar leuk; de afwisseling en het constant bezig zijn. Mijn agenda moet niet te volgepland staan, de stapel moet niet te hoog worden. Ik vind het juist leuk om ter plekke problemen op te lossen, daar moet ook ruimte voor zijn.”

Administratief en ICT

Mijn werk bestaat uit een administratieve en een technische kant. Enerzijds ben ik verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer, de weekcijfers en maandrapportages. Anderzijds ga ik over onze ICT; ik zorg ervoor dat mijn collega’s plaats- en tijdonafhankelijk kunnen werken, dat de systemen draaien en de programma’s werken. Ook voor laptops, printers en telefoons, komen mijn collega’s bij mij. Twee jaar geleden hebben we een nieuw programma geïntroduceerd, waarbij we in één systeem zowel CRM, in- & verkoop en projecten hebben gekoppeld. De ontwikkeling hiervan hebben we samen met de leverancier van de software gedaan, dat was een heel interessant proces. Sinds kort houd ik ook de planning van onze studio bij, zodat iedereen duidelijk inzicht heeft in wie wanneer met welk project bezig is. Leuke bijkomstigheid hiervan is dat ik nu zelf meer betrokken ben bij welke projecten er allemaal spelen. Binnenkort ga ik de cursus voor BHV’er doen, het is leuk om steeds weer iets nieuws te leren. Ik heb niet zozeer een hele grote uitdaging nodig, voor mij is het genoeg om steeds iets erbij te leren.”

Competitiedrang

Zijn vrije tijd brengt hij graag door met zijn gezin: met zijn vrouw, dochter van zes en zoon van vier gaat hij graag leuke dingen doen. Ook vind je Maarten op de tennisbaan. “Tennissen vind ik heel ontspannend om te doen. En het wakkert mijn competitiedrang aan: in alles wat ik doe, wil ik de beste zijn. Ik straal het misschien niet zo uit, maar het zit wel in me.”