Interieurproject in de spotlight: T-Mobile

3 november 2014

Elke maand zetten wij een interieurproject in de spotlight op ons terras. Als full-service bureau tonen we dan meestal een project dat wij hebben ontworpen én dat we realiseren. Maar deze maand kiezen we ervoor om eens iets anders te tonen; namelijk de levering van maar liefst 1072 bureaustoelen voor T-Mobile. Want dat is namelijk ook iets dat wij verzorgen; het leveren van meubilair.

T-Mobile heeft gekozen voor bureaustoelen van HAG. Flokk maakt stoelen waarin vorm en functie samen komen in een design dat de natuurlijke bewegingen van het lichaam stimuleert.

Wat we dan toch leuk vinden om óók te laten zien, is een project dat wij vorig jaar zomer voor T-Mobile mochten verzorgen; wij hebben toen voor het hoofdkantoor van T-Mobile in Den Haag het ‘Smart Working’ concept turn key gerealiseerd, als pilot op een van de verdiepingen. Dit interieurconcept is gebaseerd op de identiteit van T-Mobile en straalt hun filosofie ‘Life is for sharing’ uit. De vloer representeert deze filosofie; de magenta vloervlakken accentueren de centrale as waar de gemeenschappelijke functies (sharing) zijn gesitueerd. De werkvloer is opgedeeld in drie zones; ontmoeten, intermediair en concentreren, dat het intuïtieve akoestische verloop versterkt.

En nu is T-Mobile bij ons terug gekomen omdat zij op zoek waren naar kwalitatief goede bureaustoelen, tegen een scherpe prijs. En dat vinden wij fijn!