Gratis webinar op 27-08-2020: “De toekomst van werk: hoe draagt het kantoor als clubhuis bij aan een positieve werkcultuur?”

18 augustus 2020

Ons werk verandert voortdurend. Door technologie, maatschappelijke omstandigheden, nieuwe wensen en eisen. Soms zelfs heel plotseling, zoals begin dit jaar toen het Coronavirus uitbrak. Van de ene op de andere dag stond de wereld op zijn kop en werkten veel van ons ineens thuis.

Inmiddels zijn organisaties bezig met het herinrichten van kantoren, maatregelen en het maken van beleid om veilig te werken, terwijl er tegelijkertijd ook nog veel wordt thuisgewerkt en we ook rekening houden met een tweede Coronagolf. Wat betekent dit voor bedrijven? Hoe kunnen we hier het beste mee omgaan? Hoe gaat werken er in de toekomst uitzien? En wat wordt de rol van het kantoor? Hoe blijf je bouwen aan een positieve werkcultuur? Daarover gaan we het hebben in dit gratis webinar op 27 augustus 2020, georganiseerd door Happy Office en Rever Interieurprojecten.

Inhoud webinar

We kijken naar:

  • Wat we tot nu toe hebben geleerd van de Coronacrisis
  • Wat we in de toekomst kunnen met de lessons learned
  • Welke rol het kantoor kan spelen in de toekomst
  • Hoe dat bijdraagt aan een positieve werkcultuur

Informatie

Datum             : donderdag 27 augustus 2020

Tijdstip             : 16.00 – 17.00 uur

Voor wie          : FM’ers, HR-professionals, managers en iedereen die zich bezighoudt met de werkomgeving en het bouwen en stimuleren van een positieve werkcultuur.

Meld je aan

Meld je nu aan voor dit gratis webinar door onderstaand formulier in te vullen. Je ontvangt kort voor het webinar een mail met de Zoom-link.

(het webinar heeft inmiddels plaatsgevonden, dus aanmelden is niet meer mogelijk)

Aan de slag met het kantoor als clubhuis en een positieve werkcultuur?

Na deelname aan het webinar ontvang je een checklist met oefeningen en tips voor een paar eerste stappen. Wil je écht aan de slag met een plan voor het verbeteren van jullie organisatiecultuur, werkgeluk en kantooromgeving? Meld je dan aan voor de eendaagse masterclass op 24 september.

We zien je graag in het webinar op 27/8 a.s.!