Custommade displaymeubel voor bedrijfsrestaurants

4 januari 2017

Recent hebben we de handen ineen geslagen met cateraar VITAM. VITAM ontwikkelt en exploiteert hospitality concepten en F&B Services voor bedrijfsrestaurants. Voor de landelijke overheid heeft VITAM het concept Be Vital ontwikkeld, dat uitgerold wordt over 37 locaties door het hele land. Wij hebben voor dit concept een op maat gemaakt en multifunctioneel displaymeubel ontworpen en geproduceerd. Het custommade displaymeubel is volledig ondersteunend aan het concept.

Hospitality concept Be Vital

Het hospitality concept Be Vital staat voor het stimuleren van beweging, gezond eten & drinken en gastvrijheid & ontspanning. VITAM heeft ons de vraag gesteld om een display meubel te ontwikkelen om het concept op alle locaties te ondersteunen en om gezond eten via het displaymeubel meer onder de aandacht te brengen. Onze collega Michou van Gennip, interieurarchitect en productontwerper, heeft het displaymeubel voor VITAM ontworpen.

Custommade displaymeubel voor bedrijfsrestaurants-Rever (3)Custommade displaymeubel voor bedrijfsrestaurants-Rever (4)

Custommade displaymeubel

Het custommade displaymeubel wordt uitgevoerd in drie varianten (small, medium, large) en vertegenwoordigt de pijlers van het Be Vital concept op de volgende manier:

  • Bewegen: het meubel is in de basis een kruiwagen, dit zie je terug aan het wiel en de handvaten, dit visualiseert beweging.
  • Bewegen: het meubel heeft een geïntegreerde statafel, wordt geplaatst zonder zitkrukken en is voorzien van vier schommels.
  • Gezond: het meubel heeft speciale vakken waar verse kruiden in geplaatst kunnen worden.
  • Gastvrijheid: het meubel wordt geplaatst bij de entree van bedrijfsrestaurants en is voorzien van een grote rol kraftpapier en een whiteboard waarop informatie over het menu en de weekspecials getoond kan worden.
  • Ontspannen: in het meubel is een opbergvak gecreëerd voor gezelschapsspellen die in de bedrijfsrestaurants gebruikt kunnen worden.

De basis van het meubel is een stoer stalen frame, aangekleed met oude perenkistjes om een extra associatie met het ‘boerenland’ en vers geteelde groente en fruit op te roepen. Behalve bij de bedrijfsrestaurants van de landelijke overheid, wordt het meubel nu door VITAM ook bij andere bedrijfsrestaurants uitgerold, zoals bij zorgverzekeraar VGZ.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het ontwikkelen van custommade meubels? Wij delen onze expertise op dit vlak graag met u. Om een vrijblijvende afspraak te maken, bel ons op 030-2142255 of mail naar info@rever.nl.

Bekijk ook onze tips voor een gezonde werkomgeving.