Een modern kantoor is meer dan een werkplek.

Het is een vertaling van de cultuur van jouw organisatie!

Je bent op zoek naar een modern kantoor, of: een hip kantoor interieur. Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij zien een moderne kantoorinrichting als een interieur dat aansluit op de identiteit en culturele waarden van een organisatie. Wij vertalen jouw wensen en eisen naar een passende kantoorinrichting. Of dit nu kleurrijk, verrassend en inspirerend is of juist strak en zakelijk. Dit verschilt per organisatie en dus per interieur.

Moderne kantoren: meer dan een werkplek

Een modern kantoor beschikt natuurlijk over méér dan alleen werkplekken, wat vergaderruimtes en plek om te lunchen. Voorbeelden de faciliteiten die een hip kantoor interieur biedt zijn ruimtes om te ontspannen en informeel bij te praten, ruimte voor sport- en spel, concentratiezones, brainstormruimtes, teamruimtes, plek om rustig een Teams call te doen, een uitgebreid restaurant met een gezond aanbod, goede (barista) koffie en misschien zelfs wel een kinderopvang en een fitness. Overkoepelend spelen ergonomie en klimaat een grote rol in moderne kantoren – dit zijn twee van de belangrijkste factoren voor tevreden gebruikers.

De voordelen van een modern kantoor

Aandacht besteden aan een moderne kantoorinrichting heeft vele positieve gevolgen. Zo presenteer je je organisatie op een moderne manier aan bezoekers, klanten en relaties. Medewerkers presteren beter, productiever en efficiënter en zijn meer ontspannen in een inspirerende werkomgeving die aansluit op de behoeftes, de juiste faciliteiten biedt om zijn of haar werk goed te doen. Uitgebreide faciliteiten bieden en het kantoor inzetten als USP is voor grote bedrijven en multinationals ook een manier om jonge professionals naar zich toe te trekken en aan zich te binden in The War on Talent. Zij zoeken méér dan een werkplek: zij zoeken een moderne kantoorinrichting waar zij het maximale uit zichzelf kunnen halen en de ruimte krijgen om zichzelf op professioneel en sociaal-emotioneel vlak te ontwikkelen. Voorbeelden zien van moderne kantoren die wij hebben ontworpen & gebouwd? Bekijk ons portfolio.

Materialen, kleuren en meubilair binnen een modern kantoor interieur

De keuze voor materialen, kleuren meubilair hebben natuurlijk effect op de uitstraling van het kantoor. Vanuit duurzaam oogpunt wordt steeds vaker gekozen voor gerecyclede materialen en voor producten die een tweede leven krijgen. Het kleurgebruik in een hip kantoor interieur kan variëren; kleur kan de identiteit van de organisatie onderstrepen en het interieur daarmee extra kracht geven. Op het gebied van meubilair voor moderne kantoren zijn de keuzes talrijk. In onze interieurontwerpen werken wij met (design-) meubilair van fabrikanten zoals HAYMoooiGispenBert PlantagiePalauThonet en vele anderen. Wij werken volledig merkonafhankelijk en zijn daardoor in staat het meubilair te kiezen dat de activiteiten het beste ondersteunt. De gekozen meubels passen altijd binnen de look & feel van het kantoor modern die wij voor onze opdrachtgevers ontwerpen.

Wil je meer weten?

We bieden je graag meer inspiratie voor een moderne kantoorinrichting en zijn benieuwd naar wat jouw vraagstuk is. We nodigen je graag uit voor een rondleiding door ons clubhuis in Utrecht. Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende afspraak op 030-2142255 of vul onderstaand formulier in.


    (Je wordt op werkdagen binnen 24 uur teruggebeld.)

    Neem ook eens een kijkje bij onze klantcases: