Turnkey ontwerpen & bouwen

Onze turnkey projectaanpak biedt een overzichtelijke structuur om binnen de kaders van tijd en budget een project op te leveren. Dit doen wij volledig merkonafhankelijk en op elk ambitieniveau. Met ons flexibele en interdisciplinaire team, weten wij theoretische en praktijkgerichte kennis vakkundig te combineren. Wij zijn gewend om te werken binnen taakstellende budgetten en stellen onszelf als doel om onze opdrachtgevers 100% te ontzorgen. Wij opereren hierbij als risicodragend aannemer, waarbij we het hele project voor u verzorgen.

Ontwerpen & bouwen in 10 fases

Onze turnkey projectaanpak is gebaseerd op onze jarenlange ervaring in het projectmatig ontwerpen & bouwen van werkomgevingen. We hanteren de volgende 10 fases:

 1. Kennismaking
 2. Definitiefase
 3. Schets Ontwerp (SO)
 4. Voorlopig Ontwerp (VO)
 5. Definitief Ontwerp (DO)
 6. Technisch Ontwerp (TO)
 7. Werkvoorbereiding
 8. (Af)Bouwen
 9. Nazorg
 10. Partner in exploitatie (lees hier meer)

Werken in projectteams

Ons team voor turnkey ontwerpen & bouwen bestaat uit projectconsultants, interieurarchitecten, bouwkundig architecten en projectmanagers. Ieder interieurproject wordt begeleid door een vast projectteam. Op deze pagina lees je wat ieders rol in het geheel is.

Meer weten?

Wij lichten deze fases graag nader toe in een persoonlijk gesprek in ons clubhuis in Utrecht. Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende afspraak op 030-2142255 of vul onderstaand formulier in.


  (Je wordt op werkdagen binnen 24 uur teruggebeld.)

  Ben je benieuwd hoe andere organisaties de samenwerking met ons hebben ervaren? Bekijk deze video’s. Lees ook: huisvestingsadvies en partner in exploitatie.

  10 heldere fases

  een overzichtelijke structuur om binnen de kaders van tijd en budget een project op te leveren.