Vacature: Projectconsultant (32-40 uur)

21 januari 2022

Sales zit in jouw DNA. Je vindt het echt leuk om new business te genereren en je bent een serieuze gesprekspartner en adviseur voor onze klanten. Je hebt een passie voor interieur & design en je hebt ervaring in de interieurbranche. Herken je jezelf hierin? Lees dan even verder!

Wij zoeken per direct (of zo snel als mogelijk) een nieuwe projectconsultant, je gaat samen met een gedreven team inspirerende werkomgevingen voor top 500-bedrijven creëren.

Functieomschrijving

Als Projectconsultant initieer je (voornamelijk vanuit je eigen netwerk) design & build interieurprojecten voor werkomgevingen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever en je bent eindverantwoordelijk voor de voortgang en het resultaat van het gehele project. Hiervoor werk je per project nauw samen met een vast team van een interieurarchitect, een technisch tekenaar en een projectmanager. Samen doorloop je de diverse fases van een project; van analyse, via creatie en realisatie naar nazorg en beheer. Een goede samenwerking met je team is van groot belang. Benieuwd naar een selectie van onze klanten? Klik dan hier.

Wij hebben de ambitie om met onze interieurprojecten bij te dragen aan de transitie richting een circulaire economie en zijn volgens de CO2 Prestatieladder gecertificeerd op niveau 3. In onze branche zijn we koploper op het gebied van het gebruik van refurbished meubilair in projecten. We verwachten van jou enthousiasme en kennis op dit vlak. Eigen inbreng wordt zeer gewaardeerd. Er is volop ruimte voor nieuwe en vernieuwende activiteiten.

Herken jij jezelf in de volgende omschrijving?

Wij bieden een uitdagende baan in een inspirerende werkomgeving in Utrecht. Binnen onze dynamische organisatie krijg je veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheden. Hiervoor zien we graag het volgende terug:

  • je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een salesfunctie op HBO-niveau in de interieurbranche;
  • sales is jouw passie en met jouw commerciële inzicht weet jij gestelde targets te halen;
  • je vindt het leuk om new business te realiseren;
  • de klant staat voor jou altijd centraal;
  • je bent resultaat- en oplossingsgericht;
  • je beschikt over goede presentatievaardigheden en hebt overtuigingskracht;
  • je bent een teamplayer met uitstekende sociale vaardigheden;
  • je bent stressbestendig en doortastend.

Wie zijn wij?

Wij zijn ervan overtuigd dat bevlogen en optimaal (samen-)werken de sleutel is tot een succesvolle organisatie. Door identiteit en de behoeftes van mensen, teams en organisaties centraal te stellen creëren we ultieme werkomgevingen. Dit doen wij door middel van specialistische analyses en advies, het turnkey ontwerpen en bouwen van inspirerende werkomgevingen voor (top 500) organisaties en het begeleiden van de exploitatie.

Je kunt onze organisatie typeren als jong en dynamisch, met een sterke bedrijfscultuur. Er wordt bij ons hard gewerkt, veel gelachen en er heerst een echt teamgevoel. We werken (momenteel natuurlijk slechts voor een deel) vanuit ons clubhuis in Utrecht, een inspirerende werkomgeving die ons in onze behoeftes voorziet en ons heel veel werkplezier biedt (klik hier voor een online tour door ons clubhuis).

Als het weer veilig kan en mag, gaan we graag met elkaar op pad om inspiratie op te doen. Dit doen we o.a. door middel van ons Inspiriment, we bezoeken samen (design-)beurzen en ook zijn we gek op tripjes naar bijvoorbeeld de Dutch Design Week in Eindhoven, het Vitra museum in Basel en de Salone del Mobile in Milaan.

Ben jij degene die we zoeken? Solliciteer!

Heb je zin in deze uitdagende baan binnen een creatief en enthousiast team dat staat te springen om jou te leren kennen? Stuur dan jouw pakkende motivatie en je CV naar Marieke Wenink, HR-adviseur a.i., mailadres: marieke.wenink @rever.nl. Voor eventuele vragen kun je gerust contact opnemen met Marieke op 030-2142255.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.