Vacature: Junior Interieurarchitect (32-40 uur)

25 november 2021

Heb jij een creatief brein en blink je uit in het ontwikkelen van innovatieve interieurconcepten voor werkomgevingen? Vind je het een uitdaging om de identiteit en cultuur van een organisatie te vertalen naar de fysieke omgeving? Lijkt het je tof om te werken in een commerciële organisatie met een eigen ontwerpstudio en van A-Z betrokken te zijn bij turnkey interieurprojecten?

Wij zijn op zoek naar een Junior Interieurarchitect die ons team kan komen versterken bij het ontwerpen en bouwen van interieurs voor Top 500-bedrijven. Het betreft een vacature voor 32-40 uur.

Herken jij jezelf in deze omschrijving?

Wij bieden een uitdagende baan in een inspirerende werkomgeving in Utrecht. Binnen onze dynamische organisatie krijg je veel eigen verantwoordelijkheden. Hiervoor zien we graag het volgende terug:

  • je hebt een afgeronde relevante opleiding op HBO-niveau
  • je hebt maximaal 3 jaar werkervaring als interieurarchitect (als je deze ervaring in de kantoorbranche hebt, is dit een pré);
  • je bent als Interieurarchitect ingeschreven in het Architectenregister (dit is een pré);
  • je bent creatief en conceptmatig sterk;
  • je kunt ontwerpend meedenken binnen bestaande concepten;
  • je hebt ervaring met werken in 2D en 3D Vectorworks (dit is een pré);
  • je hebt ervaring met het Adobe pakket;
  • je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • je bent in staat om commercieel te ontwerpen met een sterk gevoel voor esthetiek;
  • je bent in bezit van rijbewijs B.

Wat ga je doen?

Als Junior Interieurarchitect werk je in een interdisciplinair team van een Projectconsultant, Projectmanager en een Technisch Tekenaar. Binnen de organisatie word je gekoppeld aan een meer ervaren interieurarchitect als coach. Vanaf de start van een project ben jij zowel zelfstandig als in het team betrokken bij de projecten. Je gaat aan meerdere projecten tegelijk je bijdrage leveren, voor klanten als VGZ, PepsiCo, Gemeente Utrecht en KPN. Je hebt bij ons, ten opzichte van een traditioneel architectenbureau, meer invloed op wat er daadwerkelijk gerealiseerd wordt omdat wij niet alleen ontwerpen maar ook de realisatie van het ontwerp volledig verzorgen.

Wie zijn wij?

Wij zijn ervan overtuigd dat bevlogen en optimaal (samen-)werken de sleutel is tot een succesvolle organisatie. Door identiteit en de behoeftes van mensen, teams en organisaties centraal te stellen creëren we ultieme werkomgevingen. Dit doen wij door middel van specialistische analyses en advies, het turnkey ontwerpen en bouwen van inspirerende werkomgevingen voor (top 500) organisaties en het begeleiden van de exploitatie.

Lees meer over hoe we dit aanpakken:

Je kunt onze organisatie typeren als jong en dynamisch, met een sterke bedrijfscultuur. Er wordt bij ons hard gewerkt, veel gelachen en er heerst een echt teamgevoel. We werken (momenteel natuurlijk slechts gedeeltelijk) vanuit ons clubhuis in Utrecht, een inspirerende werkomgeving die ons in onze behoeftes voorziet en ons heel veel werkplezier biedt.

We gaan (behoudens de mogelijkheden volgens het coronabeleid), vaak met elkaar op pad om inspiratie op te doen. Dit doen we o.a. door middel van ons Inspiriment, we bezoeken samen (design-)beurzen en ook zijn we gek op tripjes naar bijvoorbeeld de Dutch Design Week in Eindhoven, het Vitra museum in Basel en de Salone del Mobile in Milaan.

Ben jij degene die we zoeken? Solliciteer!

Spreekt deze vacature jou aan en pas jij bij onze creatieve en commercieel ingestelde organisatie? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Je kunt je motivatiebrief en CV mailen naar Marieke Wenink, HR Adviseur: marieke.wenink@rever.nl. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Jaytee van Veen (Operationeel Manager): jaytee.vanveen@rever.nl of 06 506 976 15 .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.