360º tour door ons clubhuis

Al sinds 2002 werken wij vanuit ons eigen clubhuis in Utrecht, dat door de jaren heen met ons mee is bewogen naar gelang de groei en behoeftes van onze organisatie. Voor ons is het een beproefde manier van werken waarmee wij al jaren succesvol zijn.

Neem een kijkje

Met de >>> 360º tour door ons clubhuis <<< kun je even binnenkijken in ons clubhuis, ontworpen & gerealiseerd door ons eigen team. We hebben een van oorsprong brute betonnen magazijnloods gerevitaliseerd tot een inspirerend clubhuis. Dit biedt voor ons team een behoefte gedreven werkomgeving die onze activiteiten ondersteunt en uiting geeft aan onze identiteit.

Meld je aan voor een rondleiding

Op elke 1e en 3e maandag van de maand, geven wij een rondleiding door ons clubhuis. Meld je hiervoor aan op deze pagina.

Een clubhuis voor jouw organisatie?

Heb je interesse in een clubhuis voor jouw organisatie? Zoek je inspiratie hoe een clubhuis er uit zou kunnen zien? Je bent van harte welkom voor een rondleiding, gegeven door één van onze projectconsultants, uiteraard op veilige afstand. Bel ons op 030-2142255 of mail ons op info@rever.nl om een afspraak te maken. Heel graag tot ziens!

Het kantoor als clubhuis?

Stap virtueel bij ons binnen en laat je inspireren!